Verzenden & retourneren

Wij verzenden wereldwijd via Bpost.be, DPD, Mondial Relay, DHL. Dit is afhankelijk van het land van levering, de klant heeft de keuze van de voorgestelde vervoerders in het betalingsproces.

ACACIA DECORS is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van problemen met vervoerders.

 

RETOUREN :  

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8€ tot 10€ per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voeg een copij van je factuur bij de zending.

 

VOORWAARDEN RETOUR :

- Producten die u via deze webwinkel koopt en voor u op maat worden gemaakt volgens de door u opgegeven specificaties zijn niet terugbetaalbaar. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

- artikels moeten in de originele verpakking zitten.

- artikels werden niet gebruikt en vertonen ook geen gebruikssporen (dus alle verpakkingen zijn nog intact).

- enkel productiefouten of defecten worden omgeruild of terugbetaald.

- Retouren voor andere reden worden omgeruild (met verzendkosten) of met een waardebon vergoed

Voor iedere retourzending die geen verband houdt met een productiefout of verpakkingsfout, of waar de termijn van 14 dagen werd overschreden,  wordt een waardebon toegezonden.

 

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »