Over ons

Welkom op de webshop van Acacia Decors voor al uw vrijmetselaars regalia en objecten.  

Acacia Decors bestaat reeds 10 jaar en wordt beheerd door zuster Marise en haar aangenomen dochter Marie-Charlotte. Zij hebben 8 jaar geleden een eigen borduuratelier opgestart in Spanje (waar Zr:. Marise woonachtig is). Alle verzendingen gebeuren vanuit België door Marie-Charlotte. 

Wij voorzien een snelle afhandeling en levering van kwaliteits schootsvellen, handschoenen, kraagbanden, pins en andere juwelen, voor alle ritussen en voor alle graden.   

WIJ NEMEN GEEN ENKELE BESTELLING AAN VIA TELEFOON OF ENKEL MAIL. DAT VERMIJDT FOUTEN.  ALLE BESTELLINGEN MOETEN VIA DE WEBSHOP GEBEUREN.  

ENKEL VOOR SPECIALE NIET-STANDAARD ONTWERPEN WORDT VIA MAIL EN TELEFOON GEWERKT AAN HET ONTWERP IN SAMENSPRAAK MET U.

Indien de status van een artikel  op "uitverkocht" staat, betekent dit dat de levertijd tussen de 15 werkdagen en maximaal 6 weken zal zijn.  Wij houden u steeds onmiddellijk geïnformeerd over de te verwachten levertermijn.

Indien een gedeelte van uw artikels ontbrekend zijn, wordt uw bestelling verzonden op het ogenblik dat de ganse bestelling weer voorradig is.   Gelieve ons een bericht te sturen indien u toch de reeds beschikbare items wenst te ontvangen via [email protected]

 In principe kan alles besteld worden, ook speciale bestellingen - specifiek voor uw atelier - kunnen worden vervaardigd - dan hoeft u ons enkel een schets of een foto toe te sturen via mail.  Wij nemen dan contact met u op om alles verder te bespreken.  levertermijn zal afhankelijk zijn van het uit te voeren werk. Voor dergelijke NIET-STANDAARD bestellingen krijgt u van ons een officiële offerte, waarna u de bestelling bij goedkeuring via de webshop kan vervolledigen.

Acacia Decors kan geen verzendingen doen zonder betaling van de bestelling. Wij verzenden internationaal

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »